*Blogindlægget indeholder reklamelinks, som er med til at sørge for betaling af hjemmesiden og dermed muligheden for udgivelse af gratis opskrifter.

Jeg har længe glædet mig til at kunne vise Jer Aktivitetsstrudsen! Jeg hæklede den, da min søn var omkring 3 måneder gammel og han har virkelig været glad for den. Nu er han snart 1,5 år, men kan nogle gange godt hive den frem stadig.

Det var vigtigt for mig, at lave noget der kunne stimulere flere sanser og som samtidig var noget der var interessant for baby at se på. Derfor har strudsen også fået nogle stærke farver, da det er godt for de små. Til at hækle strudsen har jeg brugt Infinity Hearts Rose 8/4 bomuld. Herudover har jeg brugt træringe, træperler, rasleboks, stegeposer og en pivert. Du kan finde hele materialelisten HER.

Jeg håber du har lyst til at prøve at hækle en aktivitetsstruds.

God hæklelyst! 

/Anna 

Jeg vil meget gerne se dit færdige resultat og du kan enten tagge eller linke til min profil på Instagram eller bruge hashtagget #annaskjemt eller #aktivitetsstruds eller #ritokrea.

Copyright: 

Opskriften er kun til privat brug. Opskriften må ikke sælges eller kopieres til videregivelse, men du må meget gerne linke til min blog eller min Instagramprofil @annaskjemt.  Det færdige produkt må derimod gerne sælges, så længe du henviser til mig som designeren.