Infinity Hearts Baby Merino

Dette indlæg indeholder reklame samt reklamelinks.

Hvis jeg skal hækle babytøj er jeg begyndt at bruge Inifnity Hearts Baby Merino fra rito.dk. Det er super blødt og derfor perfekt til baby!

Det fineste baby merino.

Rito har netop startet vilde tilbud til Black Friday, hvor du kan finde baby merinoen til kun 22 kr. pr. nøgle!! Find det HER.

Min egen models lille blemås i bukser fra HviedsVerden.
En god og varm elefanthue fra HviedsVerden.

Som det kan ses på billederne er jeg ret glad for HviedsVerdens opskrifter, hvor jeg har testhæklet de viste modeller, som er hæklet i MØRKEGRÅ. De er meget nemme at gå til og hækles ud i ét, så man ikke skal bekymre sig om for meget montering. Til disse opskrifter passer Infinity Hearts baby merinoen også perfekt med løbelængden.

“MiniMe Jakken” som snart kommer hos HviedsVerden. Denne er hæklet i GRÅ.

Udover babytøj passer baby merinoen også fint til beklædningsgenstande til voksne, hvor I snart får nogle opskrifter fra mig i samarbejde med rito.dk til Rito Krea – så hold øje!

Der er for nyligt kommet en masse nye farver hos Rito, hvor jeg har forelsket mig i denne FLASKEGRØN, som jeg bare MÅ prøve at lave en trøje til bettemanden i. Derudover er jeg vild med den nye KARRY og SENNEP, som jeg tænker vil kunne udgøre et smukt babytæppe! De to farver kunne også gå godt til den NAVY BLÅ – nogle virkelig moderne farver til de små drenge i øjeblikket.
Hvilken farve er din yndlings og hvilke projekter tror du, at der kunne være gode at lave i Infinity Hearts Baby Merino? 🙂

Jeg må vist hellere ind og shoppe Black Friday tilbud!
/Anna

← Previous post

Next post →

2 Comments

 1. Sikke fine sager, du har lavet!
  Passede garnet helt til opskrifterne eller skulle du tilpasse?

  • Anna Skjemt

   Hej Sine.

   Tak! Ja, garnet passer til de brugte opskrifter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *