Trøstemus

Endnu et velgørende formål der er værd at støtte!

Mine første 20 trøstemus.

Trøstemus gives på flere af landets børneafdelinger. Her gives musene til de børn, som personalet vurderer har brug for ekstra trøst ved eksempelvis blodprøver.
Dette er et meget hurtigt projekt, hvor det er muligt at bidrage med mange mus eller små trøstedyr. Selvom de hedder trøstemus tillader de også at lave andre trøstedyr, men musene er selvfølgelig at foretrække.

Opskrifter til musene kan findes på facebook-siden for trøstemus, som du kan finde HER.
Dog er det kun fantasien der sætter grænser, så længe disse krav overholdes:

  • De skal kunne ligge i en barnehånd fra størrelse 1 år og opefter.
  • De skal overholde Sundhedsstyrelsens krav til mål i forhold til kvælningsfare, dvs. de skal være mindst 5,71 cm lange (uden hale) og mindst 3,17 cm i diameter (svarer til 9,95 cm på det tykkeste sted)
  • Halen må ikke være alt for lang (max 15 cm)
  • Ingen plasticdele.
  • Musene skal laves i 100 % bomuld eller bambusgarn (bomuldsstof), med fiberfyld, der kan vaskes ved 60 grader (polyester fyld fra puder er gode til dette formål).
  • Musene sendes/afleveres hos en admin/ambassadør, der så vil sørge for vask og pakning inden musene kommer videre til børneafdelingerne og du kan finde din nærmeste ambassadør lige HER.

Jeg er allerede i gang med de næste mus, hvor jeg har fået noget garn og fyld af min lokale ambassadør. Her prøver jeg at være lidt kreativ og se hvad de givne farver kan inspirere mig til og her er nogle eksempler:

Håber at se en masse små mus og at dette kunne give lidt inspiration.

God hæklelyst!
/Anna

← Previous post

Next post →

2 Comments

  1. Skønne mus du har lavet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.